Bekötni, vagy nem bekötni, ez itt a kérdés...

Ma jó idő volt, szerencsére tegnap előtt szakadt le errefelé az ég, ergo végre mehetünk egy jó kis futásra. A falka csaj tagajit nem akartam vinni, Bolgnak is kell néha az egyedüllét, meg hát melegben amúgy sem bírják, főleg Villany nem. 

Beültem a lila csodába, és irány a Gyertyános-vögy. Tőlünk kb 5km, de egy főúton is át kell menni hozzá, meg amúgy sem tudok eljuni oda normálisan autó nélkül. Igyekeztem az alkalomhoz illően öltözni, jó rövidbe, hogy minden szúnyog találjon rajtam bőrfelületet, elvégre charity van, nehogy mán miattam haljanak éhen (mondjuk szerencséjükre utánam érkeztek még páran). Elterveztem, hogy ma egy 35 perces futást iktatok be, egy gyors talaj-csúszás-teszt után pedig eldöntöttem, hogy itt ma nem lesz hejehajj, mert a Dömper úgy elhúz, hogy itt ma nem csak a hajam fog lobogni mint a csiga szeme. Namármost ha a nullhipotézisem igaz lesz, akkor ráadasul még arccal is landolok az Anyaföldbe. 

Szóval ma no line, no beülő, csak úgy "natúrba toltuk". Próbáltam úgy kialakítani az útvonalat, hogy viszonylag egyenes legyen, és mily meglepő, nem sikerült.... Mert hogy a nevében is benne van, ez 1 völgy. Itt valahol fel és le is kell futni... Mutatom

kis patak
kis patak
c'est une vallée
c'est une vallée

Indulásunk után tovább gyakoroltuk ami eddig kevésbé ment, az irányokat. Mivel baromi sok útelgázasodás vagy mi van erre felé, így könnyen össze-vissza lehet zavarni a Dög agyát, hogy merre is tovább. Ha nincs senki a láthatáron, az a bevett gyakorlat, hogy előreküldöm, mert amúgy szabadon futásnál, jó bocihoz híven láb mögé áll be, és várja, hogy mikor mehet előre. Mikor előre küldöm nincs nagy was ist, csak annyi, hogy OK, mehetsz (ha gyorsítani akarom akkor előveszem a Chewbakka hangot, ami röviden annyit tesz, RRRrrrrrrrr, és ettől felpörög). 

Ami különösen tetszett, hogy élvezte az előreküldést, és ha meg is torpant, de mondtam az irányt, simán kanyarodott, amit, ha más is velünk van nem mindig sikerül abszolválni, és megy az előtte lévő után. Szóval egyedül tök jól ment. Succes, wáháhá :). Viszont mivel belecsöppentünk egy fakitermelés kellős közepébe, + előtte vihar is volt az időnk eléggé gány lett, de nem baj, a táv és a közös élmény kárpótolt.

Beszéljenek a képek, písz belétek.

futás utáni pocsolya wellness
futás utáni pocsolya wellness
tele volt lépcsővel
tele volt lépcsővel
azért közben is volt lehetőség welnessre
azért közben is volt lehetőség welnessre
oda fel...
oda fel...